Handlekurven

KJØPSVILKÅR


FULLSTENDIGE KJØPSVILKÅR

Denne kjøpsinformasjonen utgjør ikke vilkårene for handel på www.partyninja.no.

BEDRIFTSINFORMASJON:

Purefun NUF

Organisasjonsnummer: 918582711

Box 72

31222 LAHOLM

Sverige

HANDLE PÅ PARTYNINJA.NO

Purefun Group AB selger bare til enkeltpersoner. Hos oss kan du bestille trygt og enkelt via www.partyninja.no. Hvis du ombestemmer deg kan du også kansellere din ordre. Alle produkter som selges av oss er tilrettelagt for det norske markedet.

KUNDESERVICE

Vi er et kundevennlig selskap og er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd og føle deg trygg på å handle hos oss. Vår kundeservice vil hjelpe deg med spørsmål angående vårt utvalg eller ditt kjøp hos oss. Det tilkommer ingen ekstra gebyrer for å ta kontakt. Hvis det oppstår problemer i forbindelse med et kjøp vil vi alltid prøve å løse det med deg på best mulig måte. Hvis en kundesak blir prøvd i brukerklagenemnda vil Purefun Group AB følge den avgjørelsen som blir tatt.

PRISER OG BETALING

Alle priser hos Partyninja inkluderer mva/moms. Hos oss kan du velge mellom følgende betalingsmåter:

Qliro faktura

Fakturaen forfaller til betaling innen 14 dager fra fakturadato. Fakturaen vil bli sendt via e-post til e-postadressen du oppgir ved kjøpstidspunktet.

Ved en eventuell for sen betaling sendes en påminnelse til deg, og det påløper et gebyr for sen betaling på 70 kroner og en rente på 8,50 % + gjeldende referanserente. Ved ytterligere forsinkelse vil det bli lagt til et lovfestet innkrevingsgebyr.

For mer informasjon om Qliros vilkår, klikk her.

Qliro «Kjøp nå, betal senere»

Rente 0 %

Registreringsavgift 45 NOK.

Det påløper ingen ekstra kostnader.

Fakturaen sendes via e-post midt i kampanjemåneden.

Ved en eventuell for sen betaling sendes en påminnelse til deg, og det påløper et gebyr for sen betaling på 70 kroner og en rente på 8,50 % + gjeldende referanserente. Ved ytterligere forsinkelse vil det bli lagt til et lovfestet innkrevingsgebyr.

Qliros fullstendige kampanjevilkår finner du her.

Qliro konto- og delbetaling

Når du velger en betaling, vil du bli varslet umiddelbart hvis søknaden din er godkjent, og vi kan håndtere kjøpet ditt umiddelbart. Skulle søknaden din ikke bli godkjent, kan du gå tilbake og velge en alternativ betalingsmetode.

Du kan ha et eller flere pågående delbetalingskjøp og Qliro samler dem på en månedlig faktura sendt til deg via e-post i midten av hver måned. Du kan betale den utestående saldoen til enhver tid i løpet av delbetalingsperioden.

Ved en eventuell for sen betaling sendes en påminnelse til deg, og det påløper et gebyr for sen betaling på 70 kroner og en rente på 8,50 % + gjeldende referanserente. Ved ytterligere forsinkelse vil det bli lagt til et lovfestet innkrevingsgebyr.

Kortbetaling

Kortbetaling skjer i systemer som oppfyller kravene iht. sikkerhetsstandarden PCI-DSS.

For informasjon om betalingen din, kontakt Qliro via kontaktinformasjonen på https://www.qliro.com/

Du kan velge å betale hele bestillingsverdien med betalings- eller kredittkort. Vi aksepterer for øyeblikket VISA og Mastercard. Det påløper ingen kortavgifter. Kredittkortbetalingen håndteres av betalingspartneren vår Qliro for å sikre rask og sikker betaling.

Mer informasjon og vilkår for betaling finnes i avsnitt §5. Betaling i kjøpsvilkårene.

LEVERING

Produktene blir levert til den adressen du oppgav ved bestilling i samarbeid med våre logistikkpartnere. Purefun Group AB sender bestillingene på hverdager. Siste bestillingstidspunkt er kl. 14:00 for at ordren skal bli sendt samme dag. Bestillinger gjort etter kl. 14:00 sendes neste hverdag. For din egen sikkerhet tilbyr vi deg muligheten til å spore forsendelsen med visse forsendelsesmåter.

PostNord MyPack leveres innom 2 - 5 hverdager.

FRAKTKOSTNAD

En fraktkostnad på 69 NOK inkludert moms tilkommer på hver bestilling.

Mer informasjon og leveringsvilkår finner du i avsnitt §7. Levering i kjøpsvilkårene.

ALLTID 14 DAGERS ANGRERETT

Du har alltid 14 dagers angrerett hos Purefun Group AB. Tiden regnes fra den datoen du mottok produktet. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten kan du kontakte vår kundeservice på info@partyninja.no

30 DAGERS ÅPENT KJØP

Åpent kjøp tilbys i 30 dager fra datoen produktet blir levert til deg. I løpet av den perioden åpent kjøp gjelder, gjør Purefun Group AB et tilbakekjøp av produktet til den verdien du har betalt for produktene, inklusive kostnader for frakten til deg.

30 DAGERS BYTTERETT

Du har rett til å bytte produktet i 30 dager fra levering av produktet til deg. Ved bytte av produkter får du en sum tilgode hos oss som du kan bruke til et nytt kjøp.

Mer informasjon og vilkår for angrerett, åpent kjøp og bytterett finner du under avsnitt §8. Angrerett og gjenkjøp i kjøpsvilkårene.

REKLAMASJON

Hos Purefun Group AB har du som privatperson alltid tre års reklamasjonsrett. Reklamasjon gjelder for produksjonsfeil og gir kunden fri retur til oss. Hvis du oppdager en feil på et produkt som du har kjøpt hos oss burde du kontakte vår kundeservice så fort som mulig.

Mer informasjon og vilkår om reklamasjoner finnes i avsnitt §9. Reklamasjon og garanti i kjøpsvilkårene.

RETURER

Ved retur av produkter eller materialer til Purefun Group AB, skal produktene være pakket på en slik måte at de er beskyttet under transport. Vi anbefaler at du pakker produktene på samme måte som du fikk dem levert levert til og at du bruker en sporbar leveringsmetode for returen.

Mer informasjon og vilkår om retur finnes under avsnitt §10. Returer i kjøpsvilkårene.

SIKKERHET

Vi vil sørge for at informasjonen som gis eller data som overføres i forbindelse med kjøp eller besøk hos oss blir behandlet på en sikker måte. Derfor samarbeider vi bare med anerkjente betalingspartnere for å beskytte deg som kunde. Når du kjøper noe fra oss kommer din informasjon til å lagres og behandles i digitalt format. Vi er ansvarlig for at informasjonen lagres og behandles i samsvar med personopplysningsloven.

LETER DU ETTER NOE ANNET?