Handlekurven
GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG GRATIS FRAKT FRA 599 KR RASK LEVERING STORT UTVALG

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

Informasjon som personopplysninger eller annen informasjon eller del av dokumentasjon som kunden gir til Purefun Commerce AB vil bli lagret og behandlet i digitalt format. Purefun Commerce AB er ansvarlig for at informasjonen lagres og behandles i samsvar med personvernloven. Kundens informasjon vil bli brukt av Purefun Commerce AB for å muliggjøre og sikre oppfyllelse av avtalen.

Ansvarlig for personopplysninger: Purefun Commerce AB (Org. 556744-5209) Mossvägen 10 31441 TORUP

Kundeinformasjon som lagres:

Navn

Adresse

E-postadresse

Telefonnummer

Personnummer

Kjøpshistorikk hos Purefun Commerce AB

Registerutdrag: Hvis du som kunde har inngått denne avtalen som privatperson, har du rett til å be om et registerutdrag en gang per år kostnadsfritt. Et registerutdrag angir hvilken informasjon som er lagret om deg. Du ber om dette ved å sende en signert forespørsel til den ovennevnte postadressen. Hvis opplysningene vi har om deg er feil, ufullstendige eller misvisende, retter vi dem selvfølgelig.

Sletting av kundeopplysninger: Du som kunde kan ved skriftlig og signert forespørsel få slettet dine kundeopplysninger hos Purefun Commerce AB, med forbehold om slike opplysninger som kreves for at Purefun Commerce AB skal kunne opprettholde god regnskapsskikk.

Personopplysninger: For å kunne handle på partyninja.com må du minst oppgi følgende informasjon slik at vi kan levere bestillingen din:

Navn

Adresse

E-postadresse

Telefonnummer

Den ovennevnte informasjonen lagres sammen med informasjon om hvilke produkter du har kjøpt i syv (7) år fra utgangen av regnskapsåret informasjonen gjelder. Dette er i samsvar med bokføringsloven (bokföringslag 1999:1078), deretter slettes informasjonen. Innhenting av kunders personopplysninger på partyninja.com skjer innenfor rammen av gjeldende lovgivning og EUs generelle personvernforordning (GDPR).

partyninja.com samler inn informasjon fra brukerne gjennom følgende kilder:

Gjennom informasjonskapsler når du besøker våre nettsteder, for eksempel IP-adresse, land, besøkte sider, kategorier, klikk og søk.

Gjennom bestillinger, for eksempel demografisk informasjon, e-postadresse, betalingsinformasjon, produkter, bestillingsbeløp, rabatter, merker og frekvens. Sendte transaksjons-e-postmeldinger, for eksempel ordrebekreftelse, leveringsvarsel eller refusjon.

Gjennom brukeradferd og engasjement i sendte meldinger (e-postmelding, SMS, post eller telefon), for eksempel åpningsfrekvens, klikkfrekvens og tiden du har brukt på å lese e-posten, avsenderdomenen og typen e-postklient.

Gjennom brukere som gir informasjon om seg selv (for eksempel favorittmerker av produkter).

Gjennom kredittvurdering via tredjeparts kredittvurderingsbyråer.

Formålet med å samle inn informasjon dekker ulike områder:

Forpliktelser: For å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde eller bruker - som kjøp, levering av bestilling, fakturering, produktgaranti, kundeservice.

Kundeservice: For å kunne håndtere kundeservice via e-post, chat eller telefon. For å svare på spørsmål om bestillingen din eller tidligere bestillinger, rette feil og veilede kunden.

Markedsføring: For å vise inspirasjon, produkttilbud og personlige anbefalinger via nettet, e-post, SMS, post, telefon og via annonsering hos tredjepart.

Kundens opplevelse: For å forbedre kundens opplevelse av å samhandle med partyninja.com, som å gjøre opplevelsen din på partyninja.com personlig, utvikle nye funksjoner, tjenester og produkter. Dette inkluderer også å beskytte, administrere, drive og opprettholde nettstedene våre. Følge oppsamlet statistikk om bruk og bestillinger på nettstedet og for å forbedre kunnskapen om kundenes preferanser.

Svindel og risiko: For å forhindre svindel og gjøre risikovurderinger.

Lovgivning: For å følge gjeldende lovgivning og krav fra myndighetene.

Profilering

partyninja.com oppretter personlige kundeprofiler basert på dine innsamlede data fra alle informasjonskilder, for eksempel søkeatferd sammen med dine bestillinger og den informasjonen du har oppgitt. Vi kombinerer og analyserer disse dataene for å forbedre opplevelsen din på partyninja.com, skreddersy personlige tilbud og tjenester og vurdere kommunikasjonsfrekvensen.

Lagringsperiode for data

Vi vil lagre dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i disse vilkårene, med mindre en lengre lagringsperiode kreves eller tillates i henhold til loven, av juridiske, skatte- eller tilsynsmessige grunner eller for andre legitime og lovlige forretningsformål.

Tre år eller så lenge vi er pålagt å gjøre det for å oppfylle gjeldende lovkrav.

Bestillingshistorikk og forpliktelser for å oppfylle bestillinger: Sju år eller så lenge vi er pålagt å gjøre det for å oppfylle gjeldende lovkrav.

Markedsføringsformål for partyninja.com: Tre år etter din siste aktivitet, for eksempel bestilling, engasjement i mottatt kommunikasjon eller besøk på nettstedene våre.

Hvis du har gitt markedsføringssamtykke (e-postmelding, SMS, telefon osv.) og så lenge vi har ditt samtykke.

Kundens opplevelse av partyninja.com: Tre år etter din siste aktivitet, for eksempel bestilling, engasjement i mottatt kommunikasjon eller besøk på nettstedene våre.

Hvis du har gitt markedsføringssamtykke (e-postmelding, SMS, telefon osv.) og så lenge vi har ditt samtykke.

Svindel og risikovurdering for partyninja.com: Tre år eller så lenge vi er pålagt å gjøre det for å oppfylle gjeldende lovkrav.

Å etterkomme lovgivning: Så lenge vi er pålagt å gjøre det for å oppfylle gjeldende lovkrav.

Søk

Når du besøker partyninja.com, samler vi inn informasjon om alle besøk på nettstedet vårt. Vi bruker disse dataene for å forbedre brukeropplevelsen din, vurdere bruken av de enkelte delene av partyninja.com og støtte markedsføringen vår.

Søk kan utløse en e-postmelding om service

partyninja.com samler inn søkeatferden din (for eksempel besøk i kategorier, merker, produkter du har sett på) for å forbedre kommunikasjonen om relevante produkter og tilbud for deg. Et eksempel på denne innsamlingen er produktene du har lagt i handlekurven, men som du deretter ikke har fullført bestillingen av. Dette kan bety at du får en service-e-post som minner deg om produktene du har igjen i handlekurven din. Hvis du ikke ønsker å motta e-postmeldinger om ufullstendige bestillinger, kan du melde deg av direkte via lenken i slutten av e-postmeldingen.

Analyseverktøy

For å skape en bedre opplevelse for deg bruker vi ulike analyseverktøy som Google Analytics, som hjelper oss med å samle inn statistikk om hvordan partyninja.com brukes. Informasjonen selges ikke til tredjepart.

Nyhetsbrev

Når du melder deg på, samtykker du i å motta e-postmeldinger og SMS fra partyninja.com med eksklusive tilbud, inspirasjon og personlige produktanbefalinger. Meldingene sendes via programvare fra tredjeparter som oppfyller kravene til beskyttelse i GDPR. Vi vil bruke kjøps- og søkeinformasjonen din til å tilpasse tilbudene vi sender deg. Du kan melde deg av når som helst.

Meldingene vi sender via e-postmelding, SMS, telefon eller post er tilpasset deg basert på dine data, vaner, søkeatferd, kjøpsatferd og engasjementet ditt i meldingene vi har sendt deg via e-post eller SMS.

For å ikke lenger motta nyhetsbrevene våre, klikk på lenken nederst i hver e-postmelding.

LETER DU ETTER NOE ANNET?